puscica domov
puscica hrbtenica
puscica bolečine
puscica nasveti
puscica po meri
pix
pix
pix
   
  Izberite področje, ki vas zanima
puscica bolečine
puscica prva pomoč
puscica vaje za zdravo hrbtenico
puscica investicija v zdravje
puscica ali ste vedelli?
puscica prava postelja
puscica pravi vzglavnik
pix
   

Splošni pogoji uporabe spletne strani www.hrbtenica.com

Splošno

Nahajate se na spletnem mestu www.hrbtenica.com (v nadaljevanju: spletno mesto), katerega namen je omogočiti javnosti, da prejme čim več informacij o hrbtenici. Podatki, informacije na spletnem mestu so uporabnikom na voljo pod pogoji oziroma omejitvami, ki so navedeni v nadaljevanju. Spletno mesto je last podjetja Maremico d.o.o., Dunajska 120, 1000 Ljubljana,  ki si pridržuje vse pravice v zvezi z uporabo tega spletnega mesta.

Omejitev odgovornosti

Vse informacije in gradiva na spletnem mestu in podstraneh so informativne narave. Podatki in informacije, ki so dosegljivi na spletnem mestu, se lahko kadarkoli spreminjajo brez predhodnega obvestila.
Poudarjamo, da ne dajemo nobenih zdravstvenih nasvetov.Prav tako ne nudimo nobenih storitev in ničesar ne prodajamo.
V kolikor imate kakršnekoli zdravstvene težave, vam priporočamo, da se obrnete na svojega osebnega zdravnika, ki vas bo po potrebi napotil naprej na ustreznega specialista.

Pred uporabo nasvetov in vaj, ki se nahajajo na spletnem mestu, vam priporočamo posvet z vašim osebnim zdravnikom.

Vsi uporabniki spletnega mesta, uporabljajo spletno mesto na lastno odgovornost. Avtor spletnega mesta ne prevzema odgovornosti za kakršno koli neposredno, posredno, ali kakršno koli drugo škodo, ki izhaja ali je v povezavi z uporabo spletnega mesta, z dostopom ali nezmožnostjo uporabe informacij na spletnem mestu.

Vsebina spletnega mesta je informativne narave, zato avtor ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost in popolnost informacij, ali za kakršno koli škodo, ki bi uporabniku nastala kot posledica uporabe informacij na spletnem mestu.

Naše spletno mesto lahko vsebuje povezave do drugih spletnih strani, za katere ne sprejemamo nikakršne odgovornosti za vsebino, obliko in vnesene spremembe teh strani.

Zasebnost (varstvo osebnih podatkov)

Na določenih mestih spletnega mesta zbiramo nekatere podatke o uporabnikih (ime, priimek, naslov, telefonska številka, e-naslov), vendar le v primeru, da uporabnik sam želi posredovati svoje podatke za zastavitev vprašanja v zvezi s hrbtenico. Vse osebne podatke varujemo v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov, zato jih nikoli ne prodajamo, dajemo v najem, ali kakorkoli drugače posredujemo tretji osebi.

Obseg uporabe podatkov in pravice intelektualne lastnine

Vse slike, teksti, članki in mnenja so last avtorjev spletnega mesta. Podatke in informacije s spletnega mesta lahko uporabnik uporablja za lastno, zasebno uporabo, pri čemer ne sme spreminjati označb o avtorskih in drugih sorodnih pravicah. Dovoljeno je tiskanje podatkov in informacij za namene branja za lastne oziroma nekomercialne namene. Kopiranje, posredovanje, objavljanje, spreminjanje podatkov in informacij ali njihovo pošiljanje po pošti ter razširjanje na kakršen koli drug način, je prepovedano.

Še posebej je prepovedana uporaba slik, besedil in ostalega gradiva na spletnem mestu v komercialne namene. V primeru uporabe gradiva v komercialne namene bomo roti kršitelju sprožili pravni postopek pri pristojnem sodišču v Ljubljani.

Vse blagovne znamke so registrirane blagovne znamke njenih lastnikov in so na spletnem mestu uporabljene zgolj v informativne namene.


Hvala za čas, ki ste si ga vzeli, da ste prebrali pojasnila na tej strani. Veliko užitkov pri uporabi spletnega mesta.

 
   
pix
pix
pix
 
Strani so avtorsko zaščitene © Copyright 2012, Maremico d.o.o. Vse pravice pridržane.