puscica domov
puscica hrbtenica
puscica bolečine
puscica nasveti
puscica po meri
pix
pix
pix
   
  Izberite področje, ki vas zanima
puscica bolečine
puscica prva pomoč
puscica vaje za zdravo hrbtenico
puscica investicija v zdravje
puscica ali ste vedelli?
puscica prava postelja
puscica pravi vzglavnik
pix
   

Unikatni ljudje potrebujemo unikatno posteljo

Slaba posteljaLjudje smo unikatni, nihče med nami ni enak, še enojajčni dvojčki se med seboj razlikujejo. Naša zunanja podoba, mere telesa in naše zahteve so različne, zato potrebujemo in si zaslužimo posteljo, ki se prilega izključno našemu telesu.

Znano je, da suhim osebam bolj ustrezajo mehka ležišča, saj se jim lažje prilagodijo. Osebam, ki imajo nekaj več kilogramov pa priporočajo trša ležišča.

Žal pa postelje ne moremo izbrati samo na podlagi kilogramov. Natančno meritev vašega telesa omogoča BodyPrint. Postopek, ki s pomočjo računalniškega programa naredi meritev telesa na podlagi odtisa, ki ga telo naredi na posteljo, vam strokovnjaki pomagajo izbrati popolno ležišče za vaše telo.

Se vam zdi, da je z vašo posteljo vse lepo in prav?
Že mogoče, vendar, če se zjutraj zbujate utrujeni, z bolečinami in zategnjenimi mišicami, bolečine pa niso posledica fizičnih aktivnosti, je z vašo posteljo nekaj narobe. Počitek je pravi čas, da ste pozorni, kako dobro se postelja prilagaja vašemu telesu. Pozorni bodite predvsem na prilagajanje postelje na vbočenih delih vašega telesa. Je ležanje na postelji prijetno, ali težko najdete udoben položaj? Bi bilo bolje, če bi bila postelja višja ali nižja? Nato premislite, kako je ležati na vzglavniku. Se vanj pogreznete ali vam nudi dovolj opore?

Izbiranje postelje je nadvse težavno, še posebej zato, ker včasih niti sami ne vemo, kakšna je idealna postelja za nas. Svetujemo vam, da pred nakupom postelje, nekaj časa ležite na njej. Pri prodajalcu pa se pozanimajte o garanciji dobrega nakupa – tako boste lahko posteljo vrnili, če vam ne bo odgovarjala.

Naročilo kataloga

 
   
pix
pix
pix
 
Strani so avtorsko zaščitene © Copyright 2012, Maremico d.o.o. Vse pravice pridržane.