puscica domov
puscica hrbtenica
puscica bolečine
puscica nasveti
puscica po meri
pix
pix
pix
   
  Izberite področje, ki vas zanima
puscica bolečine
puscica prva pomoč
puscica vaje za zdravo hrbtenico
puscica investicija v zdravje
puscica ali ste vedelli?
puscica prava postelja
puscica pravi vzglavnik
pix
   

Investicija v zdravje

Dobro spanjeInvesticija v zdravje je najboljša naložba, za katero se lahko odločite. Vsi, ki ste že kdaj imeli težave z zdravjem namreč veste, da je res kar pravijo: zdravje je neprecenljivo.
Tega se vsi zavedamo, vendar zanj ne storimo prav veliko, dokler nas na to ne opomnijo bolečine. Takrat pa je mnogokrat že prepozno.

Za zdravje lahko veliko storimo že, če malo spremenimo svoje navade: sladkor zamenjajmo za sadje in sokove za vodo. Namesto dvigala, se kdaj pa kdaj podajmo po stopnicah in sedimo raje na kolo kot na kavč. Gibajte se in jejte zdravo! Kmalu boste opazili pozitivne spremembe v vašem počutju – polni boste energije, dnevne naloge se vam bodo zdele lažje in tudi spali boste bolje.

KolesarjenjeVsi vemo, kako sladko je zaspati, ko vemo, da smo čez dan vse postorili in smo zvečer zadovoljno utrujeni pripravljeni na spanje. Ko smo utrujeni tudi bolje spimo, manj je obračanja in premetavanj – v primeru, da imamo kvalitetno ležišče.
Denar namenite stvarem, ki vas sprostijo in imajo pozitiven vpliv na vaše počutje ter zdravje.

Med pametne investicije spadajo novo kolo, zdrava jabolka in nenazadnje tudi kvalitetno ležišče. Živite zdravo življenje!

Naročilo priročnika Zdrava hrbtenica

 
   
pix
pix
pix
 
Strani so avtorsko zaščitene © Copyright 2012, Maremico d.o.o. Vse pravice pridržane.