puscica domov
puscica hrbtenica
puscica bolečine
puscica nasveti
puscica po meri
pix
pix
pix
   
  Izberite področje, ki vas zanima
puscica bolečine
puscica prva pomoč
puscica vaje za zdravo hrbtenico
puscica investicija v zdravje
puscica ali ste vedelli?
puscica prava postelja
puscica pravi vzglavnik
pix
   

Pravi vzglavnik za zdravo hrbtenico in še za kaj

Ptički že čivkajo, da je za zdravo hrbtenico pomembno ustrezno ležišče, redna telesna vadba, pravilni gibi telesa, ustrezna telesna teža, pravilna drža,... in ustrezen vzglavnik. Ustrezen vzglavnik je tisti vzglavnik, ki vas bo ustrezno podpiral v predelu vratu ter vam ne bo krivil vratnih vretenc.Kolesarjenje je zdravo za telo

Kaj pa če vam ustrezen vzglavnik nudi več kot to? Na primer, da vam vzglavnik ohranja mladosten videz vaše kože ter vam preprečuje nastanek ter poglabljanje spalnih gub?

Ne, ni noben marketinški trik. Gre za revolucionarno novost, vzglavnik Leticia AntiAge, ki s svojo obliko poskrbi, da je koža na predelu čela in brade razbremenjena pritiskov, ki nastanejo ob tiščanju obraza v vzglavnik. Kadar seveda spimo na trebuhu in na boku. Gre torej za vzglavnik, ki lahko nadomesti marsikatero anti age kremo za obraz.

Zdaj lahko po novem investirate v vzglavnik AntiAge. Rezultati bodo videti kmalu in kar je pomembno, bodo vidni dlje časa. Tudi prihranili boste marsikateri evro, ki bi ga sicer potrošili za nakup negovalne anti age kreme.

Naročilo priročnika Zdrava hrbtenica

 
   
pix
pix
pix
 
Strani so avtorsko zaščitene © Copyright 2012, Maremico d.o.o. Vse pravice pridržane.